$projecthp
  • Lost an Attachment?
  • Lost an Attachment?
  • Lost an Attachment?
  • Lost an Attachment?

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Gone but not forgotten XLR8's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Mississippi Gulf Coast
    Posts
    6,664
    Corvette(s)
    2003 AE Convertible, 1998 LCRM Convertible
    Post Thanks / Like
    Rides
    0

    Default Lost an Attachment?

    If you posted an Attachment (photo) in your thread and it's disappeared or turned into the dreaded Red X, chances are the link was broken.

    The first step is to make certain the Attachment has been uploaded and is located in your Attachments file.

    Go to your UserCP and select Attachments from the column on the bottom left side of the page.



    This will open your Attachments file and display a list by title of all the Attachments you have uploaded. If you select the "Show Thumbnails" button, it will dispay a thumbnail sized image, making your search much easier.



    If the photo you're looking for is not listed, then you'll have to upload it again.

  2. #2
    Gone but not forgotten XLR8's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Mississippi Gulf Coast
    Posts
    6,664
    Corvette(s)
    2003 AE Convertible, 1998 LCRM Convertible
    Post Thanks / Like
    Rides
    0

    Default

    If the photo is present in your Attachments folder, then you can simply copy the shortcut to it and edit your post to include it.

    Scroll your cursor over the thumbnail and right click. This will open a popup menu from which you can select "Copy Shortcut".


  3. #3
    Gone but not forgotten XLR8's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Mississippi Gulf Coast
    Posts
    6,664
    Corvette(s)
    2003 AE Convertible, 1998 LCRM Convertible
    Post Thanks / Like
    Rides
    0

    Default

    Return to your post and click on the "Edit" button at the bottom of the post box.

    This will open the post and allow you to select the "Insert Image" button.

    When the popup opens, right click in the box and select "Paste"





    After you paste the shortcut into the box, click OK.

    You won't see the image but you'll see something that looks like this:

    [ img ] http:// www. corvetteactioncenter. com/forums/attachment.php attachmentid=13914&d=1185737724 [/img]

    Click on the "Save" button and your post should reappear with the image visible.

  4. #4
    Lost an Attachment? ScottNoxid's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Plano, Texas
    Posts
    297
    Corvette(s)
    2001 MilleniumYellow Rag Top
    Post Thanks / Like
    Rides
    0

    Default Lost Attachment

    Thanks Jane Ann, I think I know what happened now, and we always look for someone else to blame other than our own fault. BTW the last lady to say trust me, I married her and it lasted for 53 yrs. Thanks again for your vital information.Scott

Similar Threads

  1. The Lost Highway Exhibit
    By XLR8 in forum Bowling Green Assembly Plant / National Corvette Museum News
    Replies: 5
    Last Post: 03-24-07, 11:42 AM
  2. License Tag Attachment
    By coptertom in forum L81 Vette Registry Forum
    Replies: 6
    Last Post: 04-11-06, 09:21 AM
  3. Help, lost a nut.
    By Mart in forum C4 General Discussion
    Replies: 16
    Last Post: 03-05-05, 02:33 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •