Search:

Type: Posts; User: Edgar; Keyword(s):

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    10
    Views
    5,391

    Help! I had a similar problem with my Bose system. I...

    I had a similar problem with my Bose system. I had the head unit fixed, the amp unit fixed and the speakers tested good but I could never get the thing to work. I finally just replaced the entire...
  2. Replies
    2
    Views
    884

    C4 Starting...or lack thereof

    Ok, odd problem to share here. I had to go to a wrecking yard to get a part for my daughter's ricer and had to take the 'vette (it was sunny and hot and the car was shiny and pretty). Driving down...
  3. Replies
    22
    Views
    7,413

    I took my car up to Whidbey Island (the long way,...

    I took my car up to Whidbey Island (the long way, missed the ferry) and I got 30mpg round trip. Its a Ruby and I used the cruise control most of the way. Some of the drive is freeway and some is...
  4. Replies
    3
    Views
    1,001

    Nope, no cutting was needed at all. The system I...

    Nope, no cutting was needed at all. The system I got was a Jensen 9120(?) which has a tuner/cd/dvd and mine is set up to use the IPOD and there are still two more accessories I can get including...
  5. Replies
    3
    Views
    1,001

    Finally Solved the Bose Problem!

    When I first got my Ruby the Bose Gold would play for a short time before it POPPED and stopped. I replaced the head unit (figured that was the problem) and it worked for two whole days without a...
  6. Replies
    50
    Views
    8,739

    Yep, that's Edgar. My wife calls it metrosexual...

    Yep, that's Edgar. My wife calls it metrosexual because he's pampered more than hers. I say its because he's better looking than her Saturn.
  7. Replies
    50
    Views
    8,739

    Ok, after technical errors Edgar is on the web! ...

    Ok, after technical errors Edgar is on the web! Number 03901 on
    www.40thregistry.com.
  8. Replies
    50
    Views
    8,739

    Well that didn't work, what'd I do wrong?

    Well that didn't work, what'd I do wrong?
  9. Replies
    50
    Views
    8,739

    Another Ruby

    /Users/michaelyocom/Desktop/ruby red.jpg

    This is "Edgar", my Ruby Red all the way from Lynnwood, Wa. I bought it the last day of February, 2006. It has over 100,000 miles on it and as a true...
  10. Replies
    33
    Views
    4,706

    I have driven both and while the 2 rotor RX-7 was...

    I have driven both and while the 2 rotor RX-7 was fun it was also a pain in the butt especially in hilly Seattle. With the 'vette I specifically looked for an auto and if I have to have a "shift...
  11. Thread: C4 mpg help

    by Edgar
    Replies
    16
    Views
    3,609

    According to the display on my '93 I average 16.4...

    According to the display on my '93 I average 16.4 but most of my driving is city. On the road trips I've taken I usually get 24-25 mpg although the display the other day said 99 mpg...down hill, in...
  12. Replies
    32
    Views
    5,759

    I bought my Ruby for 11,250 out the door. The...

    I bought my Ruby for 11,250 out the door. The dealer came down from 15,000 and the "but we have a special deal today only" line. The car was clean and had a new starter put in. All fluids were...
  13. Replies
    4
    Views
    989

    Well I got the car back and the difference is...

    Well I got the car back and the difference is amazing. Its like a brand new car and has all the get up and go that had got up and went. The water pump was good but I had it changed anyway just in...
  14. Replies
    4
    Views
    989

    The part is $675 (ouch) and the shop says 3 hours...

    The part is $675 (ouch) and the shop says 3 hours labor. From reading things on the boards here I also had them check the water pump as the Opti-spark doesn't do well with water and of course its...
  15. Replies
    4
    Views
    989

    Yay! I'm a member of the club!

    On a recent road trip clear across Puget Sound (ok, some of it was by ferry) the ol' 'vette started acting and driving worse than the Vega I had eons ago. This is not a good thing. On a rather...
  16. Replies
    11
    Views
    2,041

    Thanks for the info, now to get the new ones in...

    Thanks for the info, now to get the new ones in the house without any "YOU BOUGHT MORE FOR IT?" stuff.
  17. Replies
    11
    Views
    2,041

    So there I was minding my own business when my...

    So there I was minding my own business when my '93's horns just stopped working. Was it because I did a horrible thing and took it out in the rain? Anyway, where is the bloody horn? The relay...
  18. Thread: MOPAR Encounter

    by Edgar
    Replies
    27
    Views
    3,023

    I too get fed up with everybody and their brother...

    I too get fed up with everybody and their brother (or sister) who sees a Corvette and either has to prove something to themselves or just wants to be a PITA and thumb their noses and pass me. I just...
  19. Replies
    11
    Views
    1,968

    Sloppy Tilt

    I need the same information. My column is a bit sloppy but I can turn just fine and just don't want to be turning one day and have the column fall into my lap. I have a '93 Coupe
  20. Replies
    4
    Views
    1,854

    Markings on the Ruby Red

    I have a Ruby Red and I have some questions about the markings. I know that on the sides of the hood is the special 40 with the Corvette Flags but what about the back of the car. Mine has...
  21. Notice: [quote=6speeder] In my own humble opinion...

    In my own humble opinion there is a mystique around the Ruby Reds. Sure, its a 93 C-4 Corvette and yes there were over 6000 made so a rare car its not. But that aside it is a special car, it...
  22. Notice: [quote=6speeder]Why a specific forum? It is just...

    [quote=6speeder]Why a specific forum? It is just a '93 vette with ruby metallic paint, ruby leather seats, 40th badges and ruby wheel center caps. Nothing unique to discuss. If you have seen one, you...
  23. Notice: Count Edgar in as another Ruby owner. Where are...

    Count Edgar in as another Ruby owner. Where are the other 6000+?
  24. Replies
    11
    Views
    1,636

    I had a similar problem with my 97 Pontiac. No...

    I had a similar problem with my 97 Pontiac. No steam, no leaks, nothing but the low coolant light. I took it to my local dealer and it was the water pump. Fixed that and no light and all is well.
  25. Replies
    9
    Views
    1,989

    Thanks for all of the ideas, I knew I joined this...

    Thanks for all of the ideas, I knew I joined this group for a good reason
Results 1 to 25 of 39
Page 1 of 2 1 2