$projecthp

Search:

Type: Posts; User: jbonifas; Keyword(s):

Page 1 of 4 1 2 3 4

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    188
    Views
    61,320

    Been awhile since I have visited the forum. ...

    Been awhile since I have visited the forum. Thanks Rob for keeping me up to date. Sorry to hear of Kens passing. As has already been said, Ken was one of a kind and will be greatly missed. We...
  2. Replies
    7
    Views
    834

    Bud, Sorry we haven't been in touch. Still...

    Bud,
    Sorry we haven't been in touch. Still thinking of all the good times and wish you the best of luck in Amarillo. Brad is about to graduate and been involved I've been spending a bunch on the...
  3. Replies
    2
    Views
    1,001

    throwout bearing?

    Got an 81 4 speed. When I press in the clutch there is a constant clicking. Sounds like the throwout bearing needs to be replaced. Anyone have any experience with replacing this without taking it...
  4. Thread: brake problem

    by jbonifas
    Replies
    6
    Views
    1,023

    Well, after I replaced the hoses, it seems like...

    Well, after I replaced the hoses, it seems like it fixed the problem. Thanks for the help. Not sure the mechanics involved in this, cause the hoses looked fine, but after turning the rotors, new...
  5. Thread: brake problem

    by jbonifas
    Replies
    6
    Views
    1,023

    thanks for the help. I will try and replace the...

    thanks for the help. I will try and replace the hoses and see what happens. I already tried to break the hose off to get the twist out of it, and it seems pretty corroded in there. I have used...
  6. Thread: brake problem

    by jbonifas
    Replies
    6
    Views
    1,023

    brake problem

    Got a brake problem I hope someone can help me with. When I push on the brakes, I get a bad pull to the right. I replaced both calipers, (one was leaking), pads and turned the rotors. After a...
  7. Replies
    17
    Views
    2,390

    Success. You have been great Mike working me...

    Success. You have been great Mike working me through this. It has been awhile since I have had to come to this forum for help, but you guys are the best. I owe you when I come to Dallas. Beer,...
  8. Replies
    17
    Views
    2,390

    Mike, your the Man!! I tried to replace the...

    Mike, your the Man!! I tried to replace the ground from the starter bracket to the frame. The old one was pretty corroded. When I ran the jumper from the neg. post of the battery to the frame, it...
  9. Replies
    17
    Views
    2,390

    With the headlights on and ignition in run, the...

    With the headlights on and ignition in run, the cables did not get warm. I had the neg lead from the battery to the volt meter and all three circuits still read 12.2 volts, even though the lights...
  10. Replies
    17
    Views
    2,390

    You think I can run jumper cables from the...

    You think I can run jumper cables from the battery to ground and starter and bypass the cables to see if it is the cable? Maybe ground first then Positive?

    It still may be those fusible links,...
  11. Replies
    17
    Views
    2,390

    At the starter. I checked it at the starter and...

    At the starter. I checked it at the starter and it was building up voltage, I checked it at the battery and it was still 12.2 volts and 12.2 when I pierced it on the cable.
  12. Replies
    17
    Views
    2,390

    Thanks Mike. I checked the checked the voltage a...

    Thanks Mike. I checked the checked the voltage a few inches from the terminal and it was ok on both the negative and positive leads. I cleaned the ground cable at the frame and got a little...
  13. Replies
    17
    Views
    2,390

    Well, It appears that I have a large voltage...

    Well, It appears that I have a large voltage drain somewhere. I checked the fusable links and they appear ok, have continuity. Took the starter out and had it checked, it was ok, or at least turned...
  14. Replies
    17
    Views
    2,390

    Thanks, I checked the starter connections, they...

    Thanks, I checked the starter connections, they look ok. Fusable links? Where are they?
  15. Replies
    1
    Views
    1,233

    No electrical power

    '81;Got a problem. Changed the starter several weeks ago with no problem. Went cruising, no problem. Went to back it out of the garage the next day and the starter tried to engage, then lost all...
  16. Replies
    17
    Views
    2,390

    No electrical power

    Got a problem. Changed the starter several weeks ago with no problem. Went cruising, no problem. Went to back it out of the garage the next day and the starter tried to engage, then lost all...
  17. Thread: timing

    by jbonifas
    Replies
    3
    Views
    938

    Good to hear from you Tom. I guess so. Anyway,...

    Good to hear from you Tom. I guess so. Anyway, I adjusted the timing to 8 deg and it stopped missing, but still was a little weak. I readjusted to 12 deg and it runs really well. I guess what I...
  18. Thread: timing

    by jbonifas
    Replies
    3
    Views
    938

    timing

    Vette is running a little sluggish. I reset the time to 8 deg BTDC. In all the books, it refers to the VECI under the hood. What should the timing be set at for an 81? I don't have the emission...
  19. Replies
    5
    Views
    1,002

    Success! Got the stud, crawled under the car...

    Success! Got the stud, crawled under the car (tight squeeze-didn't jack it up) and used a right angle drill to drill it out. Used an extractor and got the broken stud out. Put new one in and "back...
  20. Replies
    5
    Views
    1,002

    Thanks guys. I ordered the stud and will try and...

    Thanks guys. I ordered the stud and will try and drill it out.
  21. Replies
    5
    Views
    1,002

    Clutch stud/engine

    Where can I buy a clutch stud shaft(screws into engine) for my 1981?
    It appears that my stud has broken off in the engine. I looked at Ecklers and they have it listed as discontinued.
    What is the...
  22. Replies
    7
    Views
    913

    Trent, haven't been to Memphis lately, but...

    Trent, haven't been to Memphis lately, but planning on calling soon. Say hi to Brooke and Ainsley
  23. Replies
    8
    Views
    1,167

    Thanks for the feedback folks. Like Brusso, I...

    Thanks for the feedback folks. Like Brusso, I removed the duct and pushed the clip to remove the cable from the back of the speedo. I put graphite in the end and let it spin around for awhile,...
  24. Replies
    21
    Views
    2,124

    Dudes, I haven't totally gone away. Just been...

    Dudes,
    I haven't totally gone away. Just been busy Trent. Would love to see the old 81 group. I will pencil it in. Brad can drive me this time.
  25. Replies
    8
    Views
    1,167

    speedometer squeek

    Got this annoying squeek in the speedometer. Took the cable off the speedometer and the squeek appears to be at the end of the cable. Tried to put some graphite on, but still squeeks. It appears...
Results 1 to 25 of 95
Page 1 of 4 1 2 3 4