$projecthp

Search:

Type: Posts; User: Shawnee; Keyword(s):

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    17
    Views
    4,942

    Definitely the injectors are stuck. Tried the...

    Definitely the injectors are stuck. Tried the voltage test above and no click can be heard. Found one of my really bad looking injectors (these actually might be newer than the ones in the car) and...
  2. Replies
    17
    Views
    4,942

    Thanks, I have an couple old injectors that I...

    Thanks, I have an couple old injectors that I have no idea whether they work or not. Sounds like I might try and see what happens on them first and then possibly give it a try.

    Thanks for doing...
  3. Replies
    17
    Views
    4,942

    The battery charge is good. NO WAY, I...

    The battery charge is good.

    NO WAY, I wouldn't even think about doing a test like that on an injector.
  4. Replies
    9
    Views
    2,394

    Mine was doing the same thing. Not saying this...

    Mine was doing the same thing. Not saying this is the case but mine was a loose wire in the connector at the motor. Wiggled it and it fired right back up.
  5. Replies
    17
    Views
    4,942

    Pulled the TBs apart and they looked good,...

    Pulled the TBs apart and they looked good, screens not clogged and the right injector was in the correct TB

    Dougelam,
    Exactly the same thing he said about them sticking after setting for awhile. ...
  6. Replies
    17
    Views
    4,942

    Injector Experts was who cleaned them. He said...

    Injector Experts was who cleaned them. He said to send them back to him and he would look at them again at no charge. Looks like might be my next step unless I see something when I take them out.
  7. Replies
    17
    Views
    4,942

    They are new screens so should be good on that...

    They are new screens so should be good on that point. Not saying I installed everything correctly so I think I will take the injectors out and see.
  8. Replies
    17
    Views
    4,942

    Too broke, Thanks for the reply. The fuel tank...

    Too broke,
    Thanks for the reply. The fuel tank has gas as I made sure by adding some additional to it. The car appears to be getting fuel to the TBs as I have installed an in-line gauge between...
  9. Replies
    17
    Views
    4,942

    82 CE no fuel from injectors

    Haven't been here in awhile and need some assistance. This is one of those cases of if it's not broke don't fix it. Now it's broke :(

    Decided I wanted to pull my injectors and have them...
  10. Replies
    6
    Views
    7,398

    Finally got back to working on this again. ...

    Finally got back to working on this again. Checked the pressure before the front TB and also at the filter area (gage installed instead of filter) and only getting about 7-8 psi while running of...
  11. Replies
    6
    Views
    7,398

    Checked the pressure between the TB's using the...

    Checked the pressure between the TB's using the method mentioned above. That is how I got the numbers listed in my earlier post. Have started to look at the regulator as the pump is only about a...
  12. Replies
    6
    Views
    7,398

    Trying to find a diagram that shows how to...

    Trying to find a diagram that shows how to connect the vacuum system back to the canister. Think I have it correctly but need to verify. Currently have the headlight and cruise vacuum disconnected so...
  13. Replies
    6
    Views
    7,398

    82 CFI starts to sputter at around 2Krpm

    My 82 seemed to be running great until I decided to fix the cruise. Now I cannot get it to run correctly. Only thing I did was disconnect hoses from the canister on the side that goes to the PVC...
Results 1 to 13 of 13