$projecthp

Search:

Type: Posts; User: berry1133@bellsouth.net; Keyword(s):

Page 1 of 9 1 2 3 4

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    32
    Views
    14,811

    Well an update. I received my resistors in the...

    Well an update. I received my resistors in the mail. Put them on the vehicle. Permanent ground on the starter enable relay. Hopefully this will resolve my problem. Thanks again ecss for all your...
  2. Replies
    32
    Views
    14,811

    I'm sorry. That was from earlier today when we...

    I'm sorry. That was from earlier today when we were troubleshooting. I'm all set now with the yellow:black wire grounded to the A terminal. I will add the resistors when they come in. She's cranking...
  3. Replies
    32
    Views
    14,811

    I'm sorry. That was from earlier today when we...

    I'm sorry. That was from earlier today when we were troubleshooting. I'm all set now with the yellow:black wire grounded to the A terminal. I will add the resistors when they come in. She's cranking...
  4. Replies
    32
    Views
    14,811

    Thanks again.!!!! Resistors have been ordered and...

    Thanks again.!!!! Resistors have been ordered and permanent ground is in place. You're awesome!!!!


    Sent from my iPhone using Tapatalk
  5. Replies
    32
    Views
    14,811

    I think I'm going to do both the resistor across...

    I think I'm going to do both the resistor across the male plug and the permanent ground of the yellow:black wire. I'm tired of fighting this issue. And, not really being able to enjoy the car with...
  6. Replies
    32
    Views
    14,811

    So replacing the fuse got me up and running. Now...

    So replacing the fuse got me up and running. Now I'm not sure how that explains the intermittent no crank, no start. I drove it to church this morning with no cranking issues. After church, no...
  7. Replies
    32
    Views
    14,811

    Pulled 5 amp crank fuse and it was blown. Put...

    Pulled 5 amp crank fuse and it was blown. Put another in and it cranked right up.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
  8. Replies
    32
    Views
    14,811

    No voltage at the small yellow wire while in...

    No voltage at the small yellow wire while in start position.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
  9. Replies
    32
    Views
    14,811

    No crank in neutral. I also notice that the key...

    No crank in neutral. I also notice that the key in ignition bell (while door is open) dings then turns really weird then stops dinging all together. Really weird.


    Sent from my iPhone using...
  10. Replies
    32
    Views
    14,811

    Ok. Took the jumper off. Ran gator clip from the...

    Ok. Took the jumper off. Ran gator clip from the yellow:black wire to the negative terminal on battery. Back to square one. No crank no start.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
  11. Replies
    32
    Views
    14,811

    Just went back out after about 30+ minutes and...

    Just went back out after about 30+ minutes and still no start no crank. Pulled the relay, jumped the purple and yellow wire and she fired right up. I guess I could just leave the jumper in all the...
  12. Replies
    32
    Views
    14,811

    Ok. I did notice that the security light went out...

    Ok. I did notice that the security light went out after I waited for a while. But still, no start. Thanks for the direction on bypassing the relay. Do you think my problem is the CCM?


    Sent from...
  13. Replies
    32
    Views
    14,811

    Ok. I just ran into my no crank, no start...

    Ok. I just ran into my no crank, no start condition. I swapped out the starter enable relay with a new one and still no crank, no start. New key, still no start, no Crank. Grounded the black:yellow...
  14. Replies
    32
    Views
    14,811

    Ok. Thanks so so much. You have been quite...

    Ok. Thanks so so much. You have been quite helpful. I will keep you posted. Thanks again.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
  15. Replies
    32
    Views
    14,811

    So, connecting A to G will give codes in the...

    So, connecting A to G will give codes in the speedometer? I've connected A to B to check codes using the flash method. Using this method, I haven't gotten any codes. How would I ground the starter...
  16. Replies
    32
    Views
    14,811

    When the scenario occurs, it's after I have been...

    When the scenario occurs, it's after I have been driving it for a while. In fact, I can recreate by letting it run in my driveway for 45 min to an hour and the temp gets above 230. I guess being hot...
  17. Replies
    32
    Views
    14,811

    Thanks so much. I'll re-create the no crank, no...

    Thanks so much. I'll re-create the no crank, no start scenario. I guess my question would then be why does it only fail to crank/start after the vehicle has been driven for a long period of time? If...
  18. Replies
    32
    Views
    14,811

    No Crank, No Start

    On occasion after driving my ruby around town for a while on a hot Atlanta day, it will not restart. I have to let it sit for an hour or so and its starts back with no problem. I replace the starter...
  19. Replies
    9
    Views
    2,075

    The last time I drove the vehicle, the coolant...

    The last time I drove the vehicle, the coolant never reached the top of the tank and it was completely dry. It wasn't until the next morning that I noticed the coolant under the tank and beneath the...
  20. Replies
    9
    Views
    2,075

    Also, I noticed that when I removed expansion...

    Also, I noticed that when I removed expansion tank, where the hose goes into the tank, an aluminum insert remained inside the tank. Should this piece have come out with the hose, or is it part of the...
  21. Replies
    9
    Views
    2,075

    Everything works just fine. No overheating and...

    Everything works just fine. No overheating and the fans kick on as they should. Just the leak from the expansion tank.
  22. Replies
    9
    Views
    2,075

    That was the case before I pressure tested the...

    That was the case before I pressure tested the system and cap. Found out that the cap would not hold the 16 psi so I replaced the cap. Now it doesn't overfill, but I'm still getting leakage at the...
  23. Replies
    9
    Views
    2,075

    Coolant

    Hello. I am having a problem with coolant leaking on my 93 Ruby. It's leaking at the recovery tank. First I noticed that the tank was overfilling. I pressured tested the system and the cap. The...
  24. Help! They probably need a good cleaning too. I used a...

    They probably need a good cleaning too. I used a wire brush to get all the oxidation of the connections. Some electrical contact cleaner would help as well. I'll bet it's a contact issue. Good luck.
  25. Question: Well stated Huskerman.

    Well stated Huskerman.
Results 1 to 25 of 223
Page 1 of 9 1 2 3 4