$projecthp
  • Experiencing Forum Problems?
  • Experiencing Forum Problems?
  • Experiencing Forum Problems?
  • Experiencing Forum Problems?

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Site Administrator Rob's Avatar
    Join Date
    Sep 2000
    Location
    "Manchestah" NH
    Posts
    13,260
    Corvette(s)
    1990 ZR-1 - Bright Red / Black
    Post Thanks / Like
    Rides
    1

    Default Experiencing Forum Problems?

    - TRY THE FORUM FAQ FILES!!! -

    A lot of your answers can be found in the forum Guidelines. Please try them.


    - I CAN NOT SEE ANY POSTS IN THE FORUM LISTS -

    Are you running an AD BLOCKER? Good chance you are and it is either out dated and is blocking the thread listing as an ad. Either disable it for our site or upgrade the software. BTW...Our site is made free from the sponsors of our site and we would hope you would not block their ads. :-)


    - PASSWORDS and USER NAMES -

    Please be aware that both the user name and password are case sensitive. So, please make sure you are entering them as such. EsFEa is different than esfea.

    Your account also may have been removed fore non-use over a long period of time.


    - THE FORUM WILL NOT LET ME POST -

    You will NOT be able to post unless you confirmed your account. This is required with new registrations or e-mail address changes to any already exisiting account. You would have received an e-mail to the address you entered asking you to verify the account by clicking a link. If you did not receive this e-mail, you might have entered an invalid e-mail address. But in any case, look for that e-mail if you did not activate for it was sent right after you registered.

    If you are new registration and had not activated in over a week from when you registered, your account was more than likely removed and you will need to re-register.

    Also, BE SURE your are using cookies for our site and that you have gone into the USER CP area and setup your user options. The site runs on this information and it is only used to help you with the site. We use it for no other reason.


    - I DID NOT RECEIVE MY REGISTRATION VALIDATION E-MAIL -

    Please be aware that if you use something like HOT MAIL or YAHOO sometimes your account has become inactive or your mailbox is full and you are out of space. Clear your mailbox if full or re-create your account. Then come back to the forum and use the FORGOT PASSWORD link on any page that asks you for your user name or password.

    You also might have miss-typed your e-mail address, thus the above will not work at all and the user name you choose is now in use by a dead account. Register with a new user name and correctly type your e-mail address or contact us.


    - I FORGOT MY PASSWORD -

    Please use the forgot password link on any page that requires your user name and password. You key in your registered e-mail address and you info will be sent to you to reset your password. Here is a direct link to the forgot password page...

    http://corvetteactioncenter.com/foru...?action=lostpw



    - IT HAS BEEN AWHILE SINCE MY LAST POST AND I CAN NOT POST -

    Please be aware that once in a while we purge old accounts that have been inactive for over 6 months or so. Please feel free to re-register.


    - I CAN NOT POST IN THE CLASSIFIED AD SECTION -

    Please be aware that you must be a registered forum member and logged into the forums in order to post in the classifieds section.


    - COOKIES File * Auto Login * Last Visit Date & Time -

    Please be aware that for the forum to work as it should to track the threads you have and have not seen, you need to be using cookies. You can clear all cookies if logged in by using LOGOUT on the bottom of the main forum page. You then can re-set them by logging back in.


    - THE TIME IS NOT RIGHT -

    If you are a registered member you can set YOUR time zone under the USER CP area. Please do so. Or, if your time zone is not listed, please choose one that will work for you.


    Rob Loszewski, Owner & Site Administrator
    Corvette Action Center
    Cadillac V-Net
    Cadillac XLR Net
    Torque About It
    Torque Network
    VetteTube
    NCRS Member #27792
    "Let your plans be dark and impenetrable as night, and when you move, fall like a thunderbolt." - Sun Tzu
    1990 Chevrolet Corvette ZR-1 , 350 Stock ZF 6-speed. Stock Bright Red

  2. #2
    New Member
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Central California
    Posts
    7
    Corvette(s)
    1966 silver on silver roadster
    Post Thanks / Like
    Rides
    0

    Default can't find an icon to post

    can you tell me how I can post a question to anybody?

  3. #3
    Experiencing Forum Problems? MsSchroder's Avatar
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Lilburn GA
    Posts
    2,634
    Corvette(s)
    2002 Yellow Z06 (sold); 1999 Pewter FRC (sold)
    Post Thanks / Like
    Rides
    0

    Default

    Quote Originally Posted by mrmemo View Post
    can you tell me how I can post a question to anybody?
    If you want to start a new thread, then you'll find this button in the upper left, toward the top of the forum section that you're in.

    In order to see the button, you have to be in a particular forum or sub forum (not just New Posts, or a screen of search results).

    Tammy

  4. #4
    Member jwilson's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Rowlett, TX
    Posts
    24
    Corvette(s)
    2008 Coupe, 1960 Restored
    Post Thanks / Like
    Rides
    0

    Default Photobucket?

    How can I place a photo?

    (Please don't get too technical. I use a Mac. I know what the mouse is. I can't even get use to not having to start the car with a key
    Thanks!

    John

  5. #5
    Gone but not forgotten XLR8's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Mississippi Gulf Coast
    Posts
    6,664
    Corvette(s)
    2003 AE Convertible, 1998 LCRM Convertible
    Post Thanks / Like
    Rides
    0

    Default

    Quote Originally Posted by jwilson View Post
    How can I place a photo?

    (Please don't get too technical. I use a Mac. I know what the mouse is. I can't even get use to not having to start the car with a key
    Thanks!

    John
    Here's a thread dedicated to posting photos from your Photobucket account. click here Although I wrote it based on Internet Explorer and my PC, it should be similar actions involved on a MAC. Basically, if you're photos aren't online, you'll need to "UPLOAD" them using "MANAGE ATTACHMENTS". If they're in a Photobucket account, you'll use the IP address of the photo, which can be found by RIGHT clicking on the photo and selecting "COPY SHORTCUT" or "PROPERTIES".

    If you still have problems, post a new thread in this forum ---> Site Help & Feedback - Corvette Action Center
    and we'll see what we can do.

    Jane Ann

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •