$projecthp
Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Member Danny Boy01's Avatar
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    LaSalle
    Posts
    27
    Post Thanks / Like
    Rides
    0

    Default Pictures not showing up

    I read all your postings daily and really enjoy them.
    However, any photos you post only come up as icons of a torn picture.
    Can anyone suggest what setting I need to look at?
    Thank you!

    Sent from my SGH-I747M using Tapatalk

  2. #2
    Member Danny Boy01's Avatar
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    LaSalle
    Posts
    27
    Post Thanks / Like
    Rides
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Danny Boy01 View Post
    I read all your postings daily and really enjoy them.
    However, any photos you post only come up as icons of a torn picture.
    Can anyone suggest what setting I need to look at?
    Thank you!

    Sent from my SGH-I747M using Tapatalk
    84 views (so far) and not one reply...

    Sent from my SGH-I747M using Tapatalk

  3. #3
    Member Vettehead Mikey's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Not that far from Ottawa
    Posts
    3,487
    Corvette(s)
    1973 Coupe
    Post Thanks / Like
    Rides
    0

    Default

    Does this happen only on this site?
    Likes Danny Boy01 liked this post

  4. #4
    Moderator Toms007's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Southwest Kansas
    Posts
    6,210
    Corvette(s)
    2007 Atomic Orange Coupe
    Post Thanks / Like
    Rides
    2

    Default

    It appears that you are viewing from your cell phone...maybe? Pictures all show up for me. I think we need a little more information.
    2007 Atomic Orange Coupe Cashmere/black interior

    2005 CruiseFest Attendee (Bowling Green, KY) 2007 CruiseFest Attendee (Colorado Springs, CO)
    2008 CruiseFest Attendee (Cleveland, OH)
    2010 Cruisefest Attendee(Effingham, IL)
    2011 CruiseFest Attendee(Effingham
    , IL)

    Formerly owned Corvettes: 1964 coupe, 1994 coupe, 2001 coupe


  5. #5
    Member Danny Boy01's Avatar
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    LaSalle
    Posts
    27
    Post Thanks / Like
    Rides
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Vettehead Mikey View Post
    Does this happen only on this site?
    Yes, only this site.

    Sent from my SGH-I747M using Tapatalk

  6. #6
    Member Danny Boy01's Avatar
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    LaSalle
    Posts
    27
    Post Thanks / Like
    Rides
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Toms007 View Post
    It appears that you are viewing from your cell phone...maybe? Pictures all show up for me. I think we need a little more information.
    Yes, on a Samsung S3.
    I know it's an old phone but I don't have this issue on other tapatalk sites.

    Sent from my SGH-I747M using Tapatalk

  7. #7
    Member Danny Boy01's Avatar
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    LaSalle
    Posts
    27
    Post Thanks / Like
    Rides
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Danny Boy01 View Post
    Yes, on a Samsung S3.
    I know it's an old phone but I don't have this issue on other tapatalk sites.

    Sent from my SGH-I747M using Tapatalk
    185 views later, no one has anything to suggest as far as settings...

    Sent from my SGH-I747M using Tapatalk

  8. #8
    Member Vettehead Mikey's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Not that far from Ottawa
    Posts
    3,487
    Corvette(s)
    1973 Coupe
    Post Thanks / Like
    Rides
    0

    Default

    Maybe ask the mods to move the thread to a more appropriate place? i can't help as i have no idea what tapatalk is nor do i view forums on a phone.
    Thanks Danny Boy01 thanked for this post

Similar Threads

  1. oil pressure display not showing
    By mutley in forum C4 General Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 11-23-11, 02:21 PM
  2. Unabashedly showing off....
    By 67HEAVEN in forum C1 & C2 General and Technical Discussion
    Replies: 106
    Last Post: 05-06-06, 11:46 AM
  3. First Showing of the 63...Little late but...
    By 1KULC7 in forum C1 & C2 General and Technical Discussion
    Replies: 17
    Last Post: 08-08-05, 06:29 PM
  4. Front rivets showing through
    By lnirenberg in forum C3 Technical and Performance
    Replies: 1
    Last Post: 11-01-04, 08:06 AM
  5. When are C-6's going to start showing up?
    By Sting Ray in forum C6 General Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 08-03-04, 05:27 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •