Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    New Member
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Torrance, CA
    Posts
    11
    Corvette(s)
    1993 40th Anniversary Edition Ruby Red Coupe
    Post Thanks / Like
    Rides
    0

    Default Horn does not work.

    Hey I have a 1993 ruby red corvette in which the horn had decided to stop working. When I push it it makes a clicking sound that seems like its coming from the glove box or somewhere in the car on the passenger side, maybe the fuse box. I checked the fuse and it was not blown but just to be safe I replaced it anyway and still nothing. Any ideas or anyone have a similar problem?

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    New Jersey
    Posts
    319
    Corvette(s)
    1996 LT1 Z51 Torch Red Coupe
    Post Thanks / Like
    Rides
    0

    Default

    Sounds like a Relay to me! Check the horn relay!

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Torrance, CA
    Posts
    11
    Corvette(s)
    1993 40th Anniversary Edition Ruby Red Coupe
    Post Thanks / Like
    Rides
    0

    Default

    Where is this relay located and how can I test it?

  4. #4
    Member
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    south florida
    Posts
    403
    Corvette(s)
    1993 Coupe, Bright Aqua
    Post Thanks / Like
    Rides
    0

    Default

    Illustration below showing relay location, however if you hear a click the relay is probably working fine. I would remove the wire connector from one of the horns and connect a test light between the green and black wires, if it lights when you press the horn button all is good to that point and the horns are bad.
    If it does not light you will need to trace the power wire back to the relay or verify the ground connections are clean and tight. The grounds are on the frame rail behind the park/turn signal lamps.


  5. #5
    Member gmjunkie's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Old Fort NC/Vero Beach FL
    Posts
    4,416
    Corvette(s)
    03 Z-51,78 L82 Coupe
    Post Thanks / Like
    Rides
    0

    Default

    Take the wires off the horns and hook a test light to the wires!!Push horn button,If the test light lights the horns are bad!!! (Common Problem) If the test light don't light,it's probly the relay!!
    It's got so it seems to me that the Internet has created a lot more Horses A$$'s than we have Horses!
    junk!~!!
    Founding Member: 10 Corvettes Anonymous


  6. #6
    Member
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Baldwinsville, NY
    Posts
    37
    Corvette(s)
    1984 Z51 4+3 Bright Red Coupe
    Post Thanks / Like
    Rides
    0

    Default That the heck is this?

    I have a related question on my 84 horn -the relay sounds good and one horn works a little. Can the horns be repaired in any way or do I just need to get replacements?
    The "What the heck" is that, near the drivers side horn there is a ground wire that had electrical tape over it -which made me think that it was a ground problem.
    When I took off the tape there is some sort of resistor crimped in line. when I jumped the resistor with wire, it blew the coutesty light fuse?
    I covered it with electrical tubing and taped both ends and replaced the fuse and the lights work fine ...so what the heck is this resistor or what ever?
    Can this have anything to do with the coutesy lights not coming on when a door is open? The lights all work fine when I turn the headlight switch, so I know that they work.
    Thanks,
    Glen

Similar Threads

  1. Graphic design/print design work special for Callaway enthusiasts
    By Brangeta in forum Callaway Corvette Forum
    Replies: 1
    Last Post: 12-19-07, 03:35 PM
  2. Retooling life on the line: 2-tier wages, new work rules transform factory floor
    By 6 Shooter in forum General Automotive Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 11-26-07, 07:12 AM
  3. Horn problems on 72 Ttop
    By L88 crazy in forum C3 Technical and Performance
    Replies: 6
    Last Post: 03-14-04, 09:07 PM
  4. horn does not work
    By 89popalop in forum C4 Technical and Performance
    Replies: 5
    Last Post: 08-18-03, 09:52 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •