$projecthp
Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    st ansgar iowa
    Posts
    2
    Corvette(s)
    1993 coupe
    Post Thanks / Like
    Rides
    0

    Default Need help with ac control on 93

    Had all parts under hood changed over to 134 ac working great for a day until the control in dash went blank the back light works but no display. Took it out sent to place that sent a replacement when I put it in had same problem ...blank. should note it was acting up before not working then working just fine. Anyone have any idea where to go from here.

  2. #2
    New Member
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Honolulu, Hi
    Posts
    8
    Corvette(s)
    1993 40th anniv ruby red coupe
    Post Thanks / Like
    Rides
    0

    Default 93 a/c head unit

    Quote Originally Posted by Al 58 View Post
    Had all parts under hood changed over to 134 ac working great for a day until the control in dash went blank the back light works but no display. Took it out sent to place that sent a replacement when I put it in had same problem ...blank. should note it was acting up before not working then working just fine. Anyone have any idea where to go from here.
    A Couple things worked for me. 1. Disconnect battery for a few minutes. This will reset the head unit. 2. There is a video on you tube explaining how to remove it from the dash and clean all the contact points and place it back in the dash. I did this very easily. 3. I also have an extra if these two ideas don't work for you. Good luck.

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    st ansgar iowa
    Posts
    2
    Corvette(s)
    1993 coupe
    Post Thanks / Like
    Rides
    0

    Default

    ground problem or
    Quote Originally Posted by moguls View Post
    A Couple things worked for me. 1. Disconnect battery for a few minutes. This will reset the head unit. 2. There is a video on you tube explaining how to remove it from the dash and clean all the contact points and place it back in the dash. I did this very easily. 3. I also have an extra if these two ideas don't work for you. Good luck.
    Thanks,will try the battery disconnect first I got a rebuilt head unit from a vender in mo. but had same result when I swapped them I found the youtube video later on cleaning the contacts. Just don't know if its a ground problem or power.

Similar Threads

  1. Help! HEI Control Mod
    By rbjbmbtj1 in forum C3 General Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 07-09-14, 06:12 PM
  2. 77 A/C Control
    By dk1977 in forum C3 Technical and Performance
    Replies: 6
    Last Post: 05-06-06, 03:50 PM
  3. A/C control?
    By joe1975 in forum C3 Technical and Performance
    Replies: 9
    Last Post: 05-10-04, 07:44 AM
  4. gm control
    By tt-rexx in forum C6 General Discussion
    Replies: 15
    Last Post: 11-21-03, 11:49 PM
  5. Heater/AC Control or NO-Control
    By Jefe in forum C5 Technical and Performance
    Replies: 4
    Last Post: 11-17-02, 08:13 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •